Освен че цената е почти два пъти по-ниска, в малките

...
Освен че цената е почти два пъти по-ниска, в малките
Коментари Харесай

Ски ваканцията по-евтина и по-безопасна в малките курорти като Мальовица

Освен че цената е съвсем два пъти по-ниска, в дребните курорти е и по-безопасно в пандемичните условия. Причината, несъмнено, е неналичието на скупчване на хора. От към този момент оповестиха, че компромис с ограниченията няма да вършат. Освен сериозната стерилизация на всички пространства те прецизно съблюдават рекомендациите на здравните управляващи.

Мальовица този сезон посреща гостите си с изцяло актуализирана база, съвременен спа център и доста нови екстри за скиорите. Удоволствието да планираш зимната си фамилна почивка е обвързвано с близостта до ски пистите, естествения сняг и несъмнено, отличните условия в хотелската част.

Хотел е перлата в короната на комплекса. Докато се наслаждаваш на бълбукащото джакузи с чаша вино или топъл шоколад, гледката през панорамните стъкла на надвиснали от тежестта на снега борове ти стопира дъха. От сауната пък се разкрива панорама към електрическата пътека, която скиорите употребяват, с цел да се приберат от пистите. Новото им осветяване дава опция за нощно каране и прави гледката от ресторанта още по- величествена след залез слънце. На релакс центъра и невероятната гледка могат да се насладят и гостите на втория хотел в комплекса – „ Ален мак “, ситуиран на не повече от 50-100 метра от хотел „ Мальовица “. Той е доста по-бюджетно решение за фамилна отмора или тимбилдинг. Ако за първия дневно бихте платили малко над 80 лв. на човек, то вторият е към 30% до 50% по-евтин, според от броя на нощувките и интервала. При всички случаи най-хубавата оферта ще получите, в случай че планирате най-малко 3 нощувки. Дори и те ще ви се сторят малко за опциите, които дава комплексът – същинска отмора измежду тишината на планината.

„ Ако човек един път пристигна тук се влюбва вечно. Толкова естествена естествена хубост, тишина, натурален сняг и в това време комфорт като на развитите ски комплекси няма на никое място. По- положително място за фамилна отмора няма на никое място “категоричен е шефът на комплекса Янко Аврамов. Той несъмнено е израснал покрай скатовете на планината и е изпълнен с горделивост, тъй като обновяването на целия комплекс е станало естествена част от пространството без бетонни колоси и търговски улици. Показва неповторимите дърворезби, дело на локални майстори, които са допълнили интериора.

Промоционалните цени на ски картите ще се запазят и за януари, а през делничните дни има и спомагателни отстъпки, тъй че грабвайте ските – на ви чакат.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР