Освен, че представиха PC изискванията за Assassin’s Creed Origins, тази

...
Освен, че представиха PC изискванията за Assassin’s Creed Origins, тази
Коментари Харесай

Ubsoft представи специално Assassin’s Creed Origins/Rainbow Six Siege издание на Xbox One S

Освен, че показаха PC условията за Assassin’s Creed Origins , тази седмица Ubisoft анонсираха превъзходен подарък за почитателите на студиото и майкрософтската подпора Xbox: особено издание на Xbox One S , идващо с даунлоуд кодове за Assassin’s Creed Origins и Rainbow Six Siege . Става дума за модела на One S с 1TB диск, като продажбите на специфичния пакет потеглят от 27.10, датата, на която излиза и Origins.

Офертата на студиото идва и с едномесечен предплатен абонамент за Xbox Game Pass , даващ ви достъп, както до богатия азбучник на Xbox One, по този начин и до листата с Xbox 360 игри, които имат противоположна съгласуемост с последната подпора на Microsoft. Цената на целия пакет ще е $349 .



Assassin’s Creed Origins е завръщане на Ubi към обичаната от мнозина поредност, предлагайки ви да се потопите в света на Древен Египет. Играта ще предложи напълно нова история и конюнктура, както и най-големия свят в сериите за асасина.

Отново тази седмица, студиото и рекламната организация Heat оповестиха, че стартират да разгласяват супер занимателни анимирани серии във връзка излизането на играта, които съчетават чудесна анимация, доста комизъм и автентичен геймплей от играта. Озаглавени Tales from the Tomb, 10-те занимателни къси филмчета ще ви срещнат, както с мистичния свят на Древен Египет, по този начин и с всичко, което желаете да знаете за Assassin’s Creed Origins. Може да видите първото от плануваните 10 видеа нагоре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР