Освен че кучето е най-добрият приятел на човека, оказва се,

...
Освен че кучето е най-добрият приятел на човека, оказва се,
Коментари Харесай

Наистина ли кучетата могат да подушат лошите хора?

Освен че кучето е най-хубавият другар на индивида, става известно, че то има е шесто възприятие, което му оказва помощ да реагира във значими обстановки. Кучетата имат вродено възприятие да разграничават обекти с позитивна сила от обекти с негативна сила.

А едно направено неотдавна изследване удостовери, че кучетата фактически могат да разпознават неприятните хора.



Комбинацията от зрение, подушване и слух се оказва основна за най-хубавият другар на индивида. Кучето може да бъде нащрек от самото начало и тъкмо както дават и получават любов като натурален развой, по този начин умеят да предусетят желанията на индивида единствено като го подушат. Това, което хората не могат да усетят, го усещат кучетата, по тази причина, в случай че имате домакински любим, можете да разчитате на него.

Кучетата предусещат естествените произшествия. Земетресение, стихия – кучетата авансово усещат, че ще се случи нещо сходно. Някои даже настояват, че кучетата са в положение да видят хора, които към този момент са умрели – виждат нещо като паралелна галактика. Вероятно ви се е случвало към този момент да ви приближи чужд човек, който кучето ви да залае. Това значи, че четириногият другар усеща някаква отрицателна сила към него.



Според резултатите от друго изследване пък, някои от знаците за здраве при възрастните кучета, които се хранят единствено един път дневно, са доста по-добри спрямо тези, които се хранят по-често.

Кучетата, които се хранят единствено един път дневно, а не по-често, имат доста по-често по-ниски междинни резултати по скалите за когнитивна дисфункция и по-ниски шансове да развият стомашно-чревни, дентални, ортопедични, бъбречни/пикочни и чернодробни/панкреатични проблеми, споделят учените.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР