Островите в Йонийско море и западната част на континентална Гърция

...
Островите в Йонийско море и западната част на континентална Гърция
Коментари Харесай

Нови бури се насочват към Западна Гърция

Островите в Йонийско море и западната част на континентална Гърция би трябвало да се приготвят за нови стихии, започващи в петък вечер и продължаващи до събота, заяви националната метеорологична работа EMY, предупреждавайки за мощни превалявания и вятър, достигащи скорост от 8 по скалата на Бофорт, написа електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini.
EMY съобщи, че новият валежен фронт ще нахлуе от югозапад, като ще удари Йонийските острови - които скоро пострадаха и от циклона „ Янос ", както и региона Епир в петък вечерта.
След това влажното и бурно време ще се популяризира на североизток до Македония и Тракия в събота, като евентуално ще удари Тесалия, където четирима души починаха при наводнения, породени от „ Янос ".
Междувременно Агенцията за гражданска отбрана предизвести жителите и посетителите в тези елементи на страната, наранени от стихии, да не излизат на открито без основателна причина и да се въздържат от ненужни действия навън или в морето.
Те също по този начин се приканват да подхващат ограничения за каналите и отводнителните улеи на терасите и балконите си, с цел да защитят своите парцели от наводнения и да обезопасят всички предмети, като сенници, които могат да бъдат развалени или да причинят пострадване вследствие на мощен вятър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР