Остров Света Анастасия0 коментара за Остров Света АнастасияСъбития в обекта:Милица

...
Остров Света Анастасия0 коментара за Остров Света АнастасияСъбития в обекта:Милица
Коментари Харесай

Театралното лято на остров Света Анастасия продължава с постановката Да минеш под дъгата

Остров Света Анастасия

0 коментара за Остров Света Анастасия Събития в обекта:Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет21:00/15.08.2018Виж всички 3 събития в Остров Света АнастасияНа 23 август Тони Димитрова излиза за повторно на сцената на остров Света Анастасия, само че този път като актриса в постановката " Да минеш под дъгата ". Театралното лято на острова се провежда взаимно с Драматичен спектакъл " Адриана Будевска " - Бургас.

Постановката " Да минеш под дъгата " ще се играе на 23.08., 30.08 и 05.09., с начален час 21:00. Отплаването към Света Анастасия е от Магазия 1 в 20:00 часа.

Билети можете да купите от касите на държавна такса " Адриана Будевска " и туристическите осведомителни центрове - Часовника, Магазия 1 и Автогара Юг. Цената е 30 лв. с включен двупосочен билет за пътешестване с транспортен съд.

Всички са гледали холивудската версия на мюзикъла " Магьосникът от Оз ". И всички помнят дребното момиченце с кошничка в ръка, което подскача по жълтата пътека и пее: " Някъде там под дъгата ". Повтарят името й - Джуди Гарланд. Магията се е случила, милионите фенове са влюбени и омагьосани.

Пиесата, която ви представяме, е трагичен роман за последните лъчи на дъгата. За последните концерти на Джуди Гарланд в Лондон, няколко месеца преди гибелта ѝ. Край нея са последният ѝ брачен партньор Мики Дийнс и обичаният ѝ пианист Антъни.

Една пиеса за цената на триумфа и за непостижимостта на човешкото благополучие.

Участват: Тони Димитрова, Веселин Плачков и Асен Лозанов, създател: Питър Куилтър, режисура: Борислав Чакринов.

За спомагателна информация:

- каса на държавна такса " Адриана Будевска ": 056 842 266

- остров Света Анастасия: [email protected], 0882 004 124.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР