Оставяйки Вашингтон зад гърба си, видни крайнодесни републиканци в Камарата

...
Оставяйки Вашингтон зад гърба си, видни крайнодесни републиканци в Камарата
Коментари Харесай

Републиканците в Камарата на представителите напуснаха ежедневната си работа, за да застанат на страната на Тръмп, докато законодателната работа отслабва

Оставяйки Вашингтон зад тила си, видни крайнодесни републиканци в Камарата на представителите, които неведнъж хвърляха този Конгрес в безпорядък, се появиха в четвъртък на процеса против Доналд Тръмп за безмълвни пари, с цел да създадат това, те се оправят най-добре.

Те стояха пред Тръмп Тауър и снимаха поддръжката си за обвинявания някогашен президент. Те подадоха документи в съда в Манхатън, „ застанали зад тила си и изправени “, както сподели конгресменът Мат Гетц – базирайки се на апела на Тръмп към екстремистките Горди момчета. Те бяха предизвестени да оставят мобилните си телефони.

И републиканците в Камарата на представителите привлякоха светлината на прожекторите – сходно на ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън по-рано през седмицата – с цел да се опълчват на това, което те нарекоха „ кенгуру съд “ и „ политическо гонене “ на Тръмп, защото ежедневните им работни места чакаха завръщането им.

„ Президентът Тръмп няма да върви на никое място “, сподели конгресм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР