Оставт седмици до настъпване на Новата година. Всеки организира различна

...
Оставт седмици до настъпване на Новата година. Всеки организира различна
Коментари Харесай

Как се подготвят различните зодии за Новогодишната нощ? - част 1

Оставт седмици до настъпване на Новата година. Всеки провежда друга вечер и място на което да се забавлява през Новогодишната нощ.
Дали ще е голям ваучър с фойерверки и доста алкохол, или изтънчено празненство, или пък домашна конюнктура единствено с най-близките, звездите могат да разкрият по какъв начин тъкмо всеки човек избира да посрещне Нова Година.
Зодиите имат друго отношение по отношение на това къде и по какъв начин да честват и в този момент ще ви подскажем коя зодия какви проекти има за празничната вечер по посрещането на новите 365 дни.
Овен
Овена взема решение в последният миг какво и къде ще чества. Дали ще е в някой хотел със СПА процедури или в караваната в гората, той е почитател на спонтанните решения и постоянно ги взима 60 минути преди самия мотив. Ако е усложнен финансово той е подготвен да се трансформира в масажиста в хотела или влекача на караваната. Ако обаче разполага с пари ще обиколи разнообразни места в Новогодишната нощ и подготовка не му би трябвало.
Телец
Представителите на зодия Телец, като проведени и съществени хора, знаят още от началото на годината къде ще честват, с кого и по какъв начин ще бъдат облечени,а и какъв брой тъкмо ще си разрешат да се напият. Подготовката на Телеца стартира седмици преди празника, а в Новогодишната нощ нищо чудно да се заключи в някоя тиха стаичка, с цел да допише работния протокол, небрежно.
Близнаци
При постоянно обърканите Близнаци, празника идва ненадейно: през днешния ден е 31-ви декември, а те си мислят, че сме още 20-ти. След 3 минути безмълвие и премисляне на обстановката, Близнака се захваща в подготовка на Новогодишната нощ. Часове преди настъпването на Новата година той взема решение, че ще се подстригва и прави прическа, стартира да готви за 20 индивида, а даже и да украсява елхата.
Рак
Раците обичат да честват този празник фамилно с близки. Те желаят да зарадват фамилията си и от рано мислят и вършат подготовка за дарове. Ако се случи обаче да пийнат, незабавно стават други. В последния миг се оказва, че са си купили билети за някоя дестинация през Новогодишната нощ и отпътува с обичания на някое екзотично място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР