Оставката на министъра на здравеопазването породи много коментари, но един

...
Оставката на министъра на здравеопазването породи много коментари, но един
Коментари Харесай

Слави пак се разгневи на Недялко Недялков

Оставката на министъра на опазването на здравето породи доста мнения, само че един от тях ми направи огромно усещане. Така стартира Слави Трифонов коментара си във връзка реакция на притежателя на уеб страницата "Пик " Недялко Недялков по отношение на следствие на бТВ и последвалата го оставка на здравния министър Николай Петров.

Ето какво още написа Трифонов във фейсбук:

И то, освен тъй като е безапелационен, а и тъй като идва от един човек, който, не укривам, че ми е непосредствен до сърцето. Това е притежателят на “ПИК” – Недялко Недялков, който аз назовавам просто „ Любов моя “.

Ще ви изтъквам думите на моя любовен идеал: “Тъпите копелета от bTV по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари – Николай Петров. Ще им се връща!”

Не мога да се сдържа да не се обърна към създателя на тези думи.

Скъпа моя Недялко, виждам, че продължаваш да си недодялан, жълт, заплатен и Пеевски. Въпреки, че ме даде на прокурор и любовните думи, които желаех да кажа на теб, ги споделих в Столична дирекция на вътрешните работи, все пак това, не можеш да ме спреш. Любовта е по-силна от всичко! Казваш: “Тъпите копелета от bTV”. Тъй като и аз съм в bTV, по тази причина в този момент ще ти напомня думите от една моя ария, която в този момент разбирам, че съм изпял за тебе:

„ Копелета гадни бяхме,
всичките, до един,
Ала по този начин ни обичахте... “
Чакай ме. Копелето идва. Любовта си заслужава. Доволен ще останеш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР