Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Това

...
Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Това
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред

Оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев след измененията в предизборния щаб на левицата и в навечерието на новата акция.

По думите му е изработен разбор на резултата на социалистите при предходния избор и следва промяна на метода, по който предават концепциите си на гласоподавателите.

„ Нашата стратегия е отлична, тя е съгласувана с положителните практики на Европейски Съюз, само че явно резултатът не ни задоволява, защото не сме стигнали до задоволителен брой гласоподаватели. При новата сесия на изборите ще бъде повече работа с хората, на по-достъпен език “, изясни проф. Гечев.

Според него Българска социалистическа партия не се разпада макар основаването на нови партии с леви убеждения. Относно основаването платформа „ Социализъм 21 “ в границите на партията, учредено от знакови имена на столетницата, Гечев сподели:

„ В същото време обаче има някои странности – първата колекция се провежда тъкмо в часа, в който стартира Пленумът на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Може да е инцидентно, само че надали. Да забележим какво ще е държанието на нашите приятели. Ако те генерират хрумвания и оферти, това ще бъде отлично “, уточни той.

Той беше безапелационен, че Българска социалистическа партия продължава да е опция на статуквото. Проф. Гечев разяснява и новия ляв план на някогашния министър председател Жан Виденов:

„ Ние сме демократична страна, всеки може да направи партия и да взе участие на изборите. Поддържам доста положителни връзки с всички сътрудници от бившето държавно управление, само че повече от година не съм се срещал с него. Когато имам опция, на драго сърце дискутираме проблеми на България и интернационалните “.

Целия диалог с проф. Румен Гечев вижте във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР