Оставката на г-н Симеонов не е толкова важна. Всеки може

...
Оставката на г-н Симеонов не е толкова важна. Всеки може
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Оставката ми не е толкова важна

Оставката на господин Симеонов не е толкоз значима. Всеки може да желае оставки, изключително политически партии и политически водачи. Това сподели след среща с работодателски организации в Министерския съвет вицепремиерът Валери Симеонов.

Припомняме, че през днешния ден ще се организира огромен митинг с искане за оставката на Симеонов, а мотивът е негово обидно изявление за децата с увреждания и протестиращите майки.

„ Оставката съставлява независимо решение за освобождение на пост. Причините за нея могат да бъдат персонални и морални в случай че съответният човек счита, че е позволил неточност и желае по този метод да изкупи виновността си. Втората причина за искане на оставка е по политически аргументи. В резултат на политическо решение. Такова решение може да вземе обединението, същите, които са ме задължили да бъда вицепремиер. Аз съм на тази служба не по мое предпочитание. Когато политическият съвет реши и изиска оставката ми, ще я подам “, съобщи Симеонов, представен от БГНЕС.

Той изясни, че такова искане може да бъде отправено от 5-ма души, измежду които Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров. Когато те изискат оставката ми, ще я подам , добави Симеонов.

„ По втората причина - по персонални съображения, не виждам за какво. Аз съм споделил истината. Знам че боли, само че това е истината и ще не преставам да споделям истината “ , акцентира вицепремиерът и добави, че третият метод за освобождение от служба е по процесуален метод – с премахване.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР