„Оставка, аматьори“! С този призив парламентарната група на ГЕРБ-СДС се

...
„Оставка, аматьори“! С този призив парламентарната група на ГЕРБ-СДС се
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС към „Промяната“: Оставка, аматьори!Наиграхте ли се? Плодовете ще ги берете на избори!

„ Оставка, дилетанти “! С този апел парламентарната група на ГЕРБ-СДС се обърна към ръководещите и по-точно към „ Продължаваме Промяната “ в декларация, изчетена от парламентарната естрада от Николай Нанков.

Бившият министър на районното развиване и благоустройството насочи остри рецензии към властта за политиката, която води по повод строителството на автомагистрали и по-конкретно протичащото се с „ Хемус “ и „ Струма “. Той настоя ръководещите да си стягат багажа и да падат бързо, тъй като на всички било ясно, че за нито една от тях няма да бъдат спазени периодите, оставени от ГЕРБ.

„ Вие, г-да от „ Промяната “, завършвате започнатото от нас, лъсна вашето политическо двуличие, липсва ви потенциал. За всички е ясно каква вреда на българските жители нанесе „ Промяната “. Наиграхте ли се? Според мен се наиграхте, плодовете ще ги берете на избори “, безапелационен бе Нанков.

По думите му спрените планове ще се върнат като бумеранг.

„ Най-лошото строителство е незавършеното “, посочи той, цитирайки някогашния длъжностен министър Виолета Комитова, която била права в това отношение.

„ Една нула ще построите. Като монументи ще останат да стърчат хиляди незавършени планове. Всички тези обекти бяха стартирани и заложени от нас - или като планиране, или като търгуване, или като действително строителство “, означи депутатът от ГЕРБ.

Той предизвести,
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР