Оставено е как да паркираме на нашата гражданска съвест. Е,

...
Оставено е как да паркираме на нашата гражданска съвест. Е,
Коментари Харесай

Шофьор ядоса пловдивчанин: Гражданска съвест липсва! СНИМКИ

" Оставено е по какъв начин да паркираме на нашата гражданска съвест. Е, тук такава липсва! " С тези думи пловдивчанин разяснява следващата обстановка, която поражда мълчалив спор сред водачи и пешеходци.

Ситуацията се разиграва някъде в кв. " Христо Смирненско " в Пловдив, където лек автомобил е запречил пътечката, която води към огромен магазин.

" Изхода към градинката е изцяло запушен ", установи Стеф Д., който съпровожда и позицията си със фотоси. Машината компактно се е прилепило до входа на пътеката, а по този начин прекосяването на хора със усложнения в придвижването или майка се оказва надалеч по-трудно. Заобикалянето до най-близкия излаз също може да не се окаже вид, тъй като той е със стъпала.

" За да се излезе, би трябвало да се заобиколи половината паркинг, което за хората с двигателни проблеми си е изпитаниe ", написа мъжът.

Той добавя, че мястото не е обозначено за пешеходна зона, като организацията на паркирането е оставена на съвестта на пловдивчани. Но има ли такава?

Вижте цялата обява на Стеф Д.

" Ето и следващия съгражданин с невисок умствен капаците. Това е на паркинка на хипермаркет в кв. " Смирненски ". Изхода към градинката е изцяло запушен.

Преминаването на майки с колички, инвалидни столове и така нататък е безусловно невероятно. Възрастните хора също са извънредно затруднени, тъй като дистанцията от МПС-то до оградката е извънредно малко.

Най-близкия до този излаз е със стъпала. За да се излезе, би трябвало да се заобиколи половината паркинг, което за хората с двигателни проблеми си е тестване.

Мястото не е обозначено като пешеходна зона. Вероятно тъй като градинката е строена след паркинга. Оставено е по какъв начин да паркираме на нашата гражданска съвест. Е, тук такава липсва! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР