Оставени пари се появяват мистериозно по улиците в британското градче

...
Оставени пари се появяват мистериозно по улиците в британското градче
Коментари Харесай

Тайнствен благодетел оставя пари на улиците в британско село

Оставени пари се появяват мистериозно по улиците в английското градче Дърам. От 2014 година към този момент 12 пъти са откривани пачки от по 2 000 паунда в банкноти от 20.

Във всеки един от случаите парите са оставени навън, най-често на тротоарите в разнообразни елементи на градчето.

Засега локалната полиция не е съумяла да разбере от кое място идват банкнотите, само че разчита на честността на жителите, с цел да ги предават на органите на реда.

Полицаите са разпитали голям брой хора и организации в градчето. Проверили са парите в локалния банков клон и са търсели отпечатъци по купюрите.

Последната „ находка” е открита предишния понеделник и е четвъртата предадена на полицията за тази година, сподели детектив Джон Фостър, представен от Военновъздушни сили.

„ Това може и да е дело на добър самарянин, само че въпреки всичко бихме желали да благодарим на локалните жителите, които демонстрираха необикновен дух на единодушие като предадоха парите. Обстоятелствата към момента са тайнственост, тъй че всяка информация, която може да ни помогне да стигнем до същността на тези странни събития, е добре дошла”, показва Фостър.
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР