Остава тежко състоянието на простреляните в Сливенско Любо и Радостина.

...
Остава тежко състоянието на простреляните в Сливенско Любо и Радостина.
Коментари Харесай

Остава тежко състоянието на простреляните в Сливен. Жената на Любо ридае: Помислихме, че Петър идва да иска пари назаем

Остава тежко положението на простреляните в Сливенско Любо и Радостина. Припомняме, че брачният партньор на дамата - Петър, изстреля няколко патрона по нея, до момента в който е на работа в заведение на Петолъчката. Двамата не живеели от 15-ина дни дружно.

``
реклама

След това отишъл и прострелял и съседа си Любо, а малко по-късно се прибрал и се самоубил.

" Двамата са в тежко общо положение - в кома, на апаратна вентилация. Имат тежки пострадвания в резултат на огнестрелни рани ", съобщи дежурният доктор в многопрофилната болница в Сливен.



Жената на Любо съобщи през сълзи пред камерата на " Нова телевизия ", че изобщо не са подозирали, че ще се стигне до нещо такова, когато пред тях пристигнал Петър. " Помислихме, че ще желае пари назаем. Няколко пъти е желал. Извика го и внезапно видях кръв да тече от мъжа ми ", сподели ридаещата жена.

Радостина и Петър от 15-ина дни не живеели дружно. Имало сигнал, подаден от дамата, която се преместила в друго село, че Петър се опитвал да пречи на естествения й живот. После отдръпнала сигнала си в полицията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР