Остава по-малко от седмица до деветото издание на DiVino.Taste, което

...
Остава по-малко от седмица до деветото издание на DiVino.Taste, което
Коментари Харесай

DiVino събира бизнеса и ценителите за девети път

Остава по-малко от седмица до деветото издание на DiVino.Taste, което ще се организира от 22 до 24 ноември, в " Интер Експо Център " в София.

За първи път една от залите, в които ще е ситуирано ревюто - зала 6, ще се трансформира в GOOD MOOD ZONE!, оповестяват уредниците. Целта е ревюто да е еднообразно атрактивно за бизнес клиентите и за необятната аудитория. Докато в зала 5 85 български мазета ще показват на едно място най-хубавите си виновност, а посетителите ще могат да ги дегустират, в зала 6 виното среща бизнеса. Това е мястото, където винарите и експертите от винарския отрасъл ще могат да се срещнат с някои изложители, които показват забавни бизнес хоризонти.
Организаторите показват измежду тях водещата италианска пепинерия Vivai Cooperativi Rauscedo с над 80-годишен опит в производството на присадени вкоренени лози, показана и в България. Съвместно с български сдружения VCR работи по клонирането на 7 обичайни български сорта: димят, червен мискет, гъмза, памид, мавруд, рубин и производни на необятна мелнишка лоза. Очаква се новосъздадените клонове да бъдат утвърдени и сертифицирани през 2019-2020 и мултиплицирани на пазара през 2020-2021.

Сред другите забавни компании са Herti, която следва международните трендове за бутилиране на вино с алуминиеви капачки, Glassworks, която предлага обичайни стъклени бутилки и буркани, както и бутилки в разнообразни форми.
Crispy съставлява добра опция за кетъринг за вино събития, презентации и други мотиви.

В ревюто ще вземат участие и Националният институт за проучване на вино, спиртни питиета и етерични масла, а
myPOS ще показа новаторски и налични платежни решения, които напълно трансформират метода, по който бизнесите одобряват картови заплащания през разнообразни канали - на място, онлайн и в придвижване.

Освен бизнес срещи в зала 6 посетителите ще могат опитат и купят особено подбрани артикули и винени аксесоари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР