Останалите отломки от подводницата Титан, която претърпя катастрофална имплозия по

...
Останалите отломки от подводницата Титан, която претърпя катастрофална имплозия по
Коментари Харесай

Бреговата охрана на САЩ извлича останалите отломки и доказателства от подводницата Titan

Останалите парчета от подводницата " Титан ", която претърпя пагубна имплозия по пътя към останките на " Титаник " през юни, са извадени - в това число хипотетични човешки остатъци, заяви бреговата защита на Съединени американски щати във вторник.

Всичките петима пасажери на борда на Титан, транспортен съд от 23 000 паунда, почти с размерите на миниван, бяха убити малко откакто плавателният съд загуби контакт с кораба-майка към 1 час и 45 минути след гмуркането си към Титаник.

Доказателствата, открити от морското дъно на Северния Атлантически океан предходната седмица от инженери по морска сигурност от Морския съвет за следствие на бреговата защита, бяха „ сполучливо трансферирани в пристанище на Съединени американски щати за каталогизиране и разбор “, се споделя в известие на бреговата защита.

„ Допълнителни хипотетични човешки остатъци бяха деликатно извадени от отломките на Титан и превозени за разбор от американски медицински експерти “, се споделя в известието.

Според бреговата защита избавителната задача беше продължение на първичните интервенции по възобновяване след взривяването на подводницата.

 Джеймс Камерън участва на международната премиера на „ Аватар: Пътят на водата “ на Джеймс Камерън в Odeon Luxe Leicester Square на 6 декември 2022 година в Лондон, Англия. Джеймс Камерън участва на международната премиера на „ Аватар: Пътят на водата “ на Джеймс Камерън в Odeon Luxe Leicester Square на 6 декември 2022 година в Лондон, Англия. Gareth Cattermole/Getty Images

Морският съвет за следствие съобщи, че се координира с Националния съвет за сигурност на превоза и други интернационалните проверяващи организации, с цел да насрочи „ взаимен обзор на доказателствата “ на откритите парчета, който ще дефинира идващите стъпки за криминалистични проби.

Бордът ще продължи да проучва доказателства и да разпитва очевидци „ преди обществено чуване по отношение на тази покруса “, се споделя в него.

Неуспехът на Титана да изплува още веднъж на 18 юни провокира огромно интернационално търсене, което притегли вниманието на света за дни. На 22 юни публични лица потвърдиха, че Титан е претърпял „ пагубна имплозия “.

Петимата пасажери бяха разпознати като основен изпълнителен шеф на OceanGate Стоктън Ръш; предприемачът Хамиш Хардинг; гмуркач Пол-Анри Наржеоле; милиардер Шахзада Дауд; и 19-годишният наследник на Дауд, Сюлеман Дауд.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР