Останалите неотчетени случаи бяха включени в статистиката за 4 октомври,

...
Останалите неотчетени случаи бяха включени в статистиката за 4 октомври,
Коментари Харесай

Великобритания откри нови 16 000 случая на коронавирус, които е изпуснала

Останалите неотчетени случаи бяха включени в статистиката за 4 октомври, вследствие на което броят на инфектираните за ден доближи най-високото равнище от началото на пандемията - 22 961, съобщи Би Би Си.
Британските управляващи са докладвали за близо 16 000 случая на зараза с ковид SARS-CoV-2, които през седмицата не са попаднали в формалната държавна статистика заради техническа нередовност. Останалите неотчетени инфектирани бяха включени в статистиката за последните 24 часа, вследствие на което броят на случаите на открита зараза дневно доближи най-високото равнище от началото на пандемията - 22 961 души, оповестява БГНЕС, базирайки се на BBC.
 Англия стяга ограниченията против ковид: репортаж Англия стяга ограниченията против ковид: репортаж
Маски, стеснен достъп до пъбове и заведения за хранене и ранно затваряне. Това е Лондон и Англия по времето на Covid-19. Няма нова тота...
" На 2 октомври беше открита техническа неточност в процеса на изпращане и качване на данни за позитивни проби на COVID-19 в статистическата таблица. След бързо следствие бяха открити 15 841 случая сред 25 септември и 2 октомври, които не са били включени в ежедневната актуализация ", се споделя в изказване на Public Health England (PHE). Информацията удостовери и представителят Майкъл Броуди.
Общият брой на случаите на заразяване с новия ковид във Англия надвиши половин милион и в този момент доближава 502 978. За вчерашния 4 октомври има 33 смъртни случая, а общият брой на смъртните случаи е от началото на пандемията е към този момент 42 350.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР