Остана голяма неяснота при ротирането на премиерите, защото не става

...
Остана голяма неяснота при ротирането на премиерите, защото не става
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Денков ще предложи нов кабинет с министри и на ГЕРБ

Остана огромна неизясненост при ротирането на министър председателите, тъй като не излиза наяве какво ще бъде ситуацията на министрите. В момента по този начин поднесена новината значи явна загуба на ГЕРБ, които получават единствено един вицепремиер, който в неразбираемото бъдеще след 9 месеца ще стане министър председател. Вероятно ангажимента тук е акад. Денков да предложи напълно друг кабинет, в който ще има лица на ГЕРБ. Това е типично съдружно ръководство.

По думите му промяната в правосъдната система няма да стане със законови средства, в случай че не се сменят хората.

" Ще ни набутат в еврозоната щем-не щем, не можем да стоим като нестабилна единица. Трябва да има орязване на разноските и да се краде по-малко. Краде се чудовищно доста - най-малко 50% от каквото и да е. Безобразното крадене ни държи в последна беднотия. Когато крадеш не ставаш по-щастлив, а по-управляем и трагичен ", съобщи той.

Според него термините експертно и програмно държавни управления не съществуват, а единствените същински са постоянно и служебно. " Aко кабинетът желае два пъти по 9 месеца, той ще си изкара и мандата. Пожелавам го на Народното събрание ", уточни Константинов. 
ТЕМА преди 56 минути 1080 преди 1 час 2149 преди 2 часа 1593
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР