Оспорвана битка за първото място на балотажа във Варна. Обработката

...
Оспорвана битка за първото място на балотажа във Варна. Обработката
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна: Резултатът е доста висок, показва волята за промяна

Оспорвана борба за първото място на балотажа във Варна. Обработката на протоколите в ОИК завърши. Новият градоначалник на морската ни столица е Благомир Коцев. 
Прочетете още
Избирателната интензивност е към 30 %.

" Тя е по-ниска от първия тур на вота ", заяви  Велин Жеков, ръководител на Общинската изборна комисия пред Нова телевизия.

И добави: " Като цяло нямаше някакви компликации по време на вота. В изборния ден имаше проблеми единствено с устройства за машинно гласоподаване. Специално с това, че една част от тях не разпечатваха машинни бюлетини, откакто гласоподавателят е дал своя вот. Секциите, в които е преминато на гласоподаване с хартиени бюлетини, са към 15% ". 

" Очаквах победа. Резултатът наистина е много висок, за което благодаря на варненци. Той ясно показва тяхната воля за смяна в този град. И не ме изненадва тази победа. Смятам, че варненци сами ще видят това, което чакат, и то ще бъде целесъобразно от нашите дейности. Варна първо има потребност от бистрота, от внимание от страна на администрацията към жителите и това, че техният глас може да бъде чут ", съобщи новоизбраният кмет Благомир Коцев. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР