Оспорван двубой, който ще изправи на ринга един от най-добрите

...
Оспорван двубой, който ще изправи на ринга един от най-добрите
Коментари Харесай

Украински шампион по карате киокушин кан излиза срещу родния ни ас Петър Стойков на SENSHI 5


Оспорван дуел, който ще изправи на кръга един от най-хубавите български бойци и призьор от влиятелни интернационалните шампионати против нееднократен народен първенец по карате киокушин кан от Украйна, следва на 22 февруари на SENSHI 5 .

Един против различен във Варна ще излязат рекордьорът по победи в SENSHI Петър Стойков, който предходната година стана номер 1 в света по муай тай на WMF, и 21-годишният Владимир Сергеев.

Сблъсъкът сред двамата е в категория до 70 кг и ще протече по правилника на KWU SENSHI, който разрешава хвърляния и удари с лакти в главата. Двубоят сред Стойков и Сергеев е втори в програмата на галата.

Със своите три участия и 5 победи в елитната верига, Стойков е боецът с най-вече победи на арената на SENSHI до момента. Отново, обаче, пред себе си има доста сериозен съперник. Освен нееднократен първенец по карате киокушин кан в родината си, измежду триумфите на Сергеев са и второ място от държавното състезание по кикбокс на Украйна от ISKA през 2018 година, купа по украинското национално бойно изкуство Хортинг, бронз от европейското състезание по карате киокушин на KWU и сребърен орден от евроазиатския шампионат по карате киокушин кан през 2014 година

Специално за SENSHI 5 в България ще дойдат международни звезди в бойните изкуства. Този път измежду почетните посетители са три холандски кикбокс величия – четирикратните първенци на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният отличник на К-1 Петер Артс. Към тях ще се причисли и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. – Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните посетители ще влязат и в една значима роля по време на SENSHI – те ще бъдат рефери на някои от борбите.

На 22 февруари във Варна публиката на SENSHI ще види още 8 дуела сред едни от най-големите имена на бойните спортове от общо 11 страни. На кръга ще се дефинират и носителите на две международни трофеи по кикбокс от WAKO PRO, както и новият европейски първенец на същата организация в категория до 75 кг, където кандидат е варненският ни кикбоксьор Богдан Шумаров, а купата вакантна. Отново на 22 февруари на SENSHI 5 капитанът на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов ще направи и първа отбрана на Световния си пояс от WAKO PRO.

Билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лв.. Цялата бойна карта може да видите на уеб страницата на SENSHI - както и в обществените мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/

SENSHI 5 се организира със специфичното подпомагане на А1, Централна Кооперативна Банка, ЗАД " Армеец ", " България Ер ", " М Кар София " и Bang&Olufsen.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР