Особено лятно време, когато слънцето се скрие и температурите вече

...
Особено лятно време, когато слънцето се скрие и температурите вече
Коментари Харесай

Направете терасата уютно място за почивка

Особено лятно време, когато слънцето се скрие и температурите към този момент не са чак толкоз високи, доста ни се желае да излезем на терасата с чаша освежаваща напитка и книга или просто да погледаме нощното небе на студен въздух.

Но всички знаем по какъв начин наподобяват балконите ни и какъв брой неприветливи може да са множеството от тях. 
 Каква е разликата сред балкон и тераса Каква е разликата сред балкон и тераса
Със слънчевото време на открито, от ден на ден си мислим за идните топли месеци и времето, прекарано на открито, даже и да е на балкона. Или т...

Ето няколо съвета по какъв начин да ги превърнете в уютни и артистични места за отмора. 

1. Превърнете в саксии с цветя всяка движимост, която ви харесва - остарял гумен ботуш, оцветен в ослепителен цвят или остарели бутилки от вино.

2. Наредете свещи - огромни, дребни, кръгли, прави, ароматни или в забавни форми. Свещите постоянно прибавят топлота и забавен тип на мястото, където се намират.

3. Откраднете си нещо от кухнята. Вместо да купувате нови аксесоари, използвайте една от обичаните покривки, столчета, закачалки и посуда, с цел да добие домакински тип терасата.
 7 неща в дома ви, които ви вършат нещастни 7 неща в дома ви, които ви вършат нещастни
У дома би трябвало постоянно да ни е уютно, щастливо и умерено, само че има движимости, които пречат на цялостното ни благополучие, когато се приберем вечер след...

4. Интересен чадър - Вместо да чакате да падне нощта и рано заран желаете да изпиете кафето на терасата, само че въпреки всичко слънцето към този момент грее блестящо, един чадър в забавен десен, ще е страховит акцент на балкона ви.

5. Възглавници, възглавници и още възглавници. Големи, дребни, остарели, нови, преобразете като промените калъфките и ги използвайте с цел да ви се желае да се гушнете на всички места по терасата.

6. Много лампи. LED висящите лампи и дребните лампички, които сме привикнали да използваме единствено по коледните празници, могат да са съвършен заключителен акцент на вашето ново кътче.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР