Основният свидетел по делото срещу Васил Божков Цветомир Найденов е

...
Основният свидетел по делото срещу Васил Божков Цветомир Найденов е
Коментари Харесай

Съпругата на Божков била наясно с престъпната му дейност


Основният очевидец по делото против Васил Божков Цветомир Найденов е бил разпитван за следващ път, като сегашният му разпит е бил концентриран главно върху брачната половинка на Васил Божков Елина Динева. Това стана ясно в Апелативния профилиран съд, където следва да се взема решение дали Динева да остане на независимост, оповестява "24 часа ".

От показанието на Найденов ставало ясно, че като непосредствен човек до Божков жена му е била наясно с бизнеса му, в това число с незаконната активност на групата, чиито водач е притежателят на "Нове холдинг ". Според прокурор Тихомир Стоев от апелативната профилирана прокуратура при разпита Найденов разкрил, че Динева е наясно и с закононарушения, за които материалите са отделени и се води друго следствие, а точно опити за убийства и изнасилвания.

"Това следствие всеки минал ден се насища с нови хора, нови обстоятелства и условия.Това е динамичен развой и се работи по всички линии. Както сподели и основният прокурор няма недосегаеми хора и всички ще си получат това, което заслужават ", изясни прокурор Стоев.

Заради новия разпит на Цветомир Найденов юристите на брачната половинка на Божков - Трендафил Трендафилов и Людмил Рангелов, както и тя самата желаеха един час време, с цел да се срещнат с казаното от основния очевидец. Делото ще се гледа в 13:20.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР