Основният ремонт на пътя Хасково-Димитровград бе инспектиран днес от областния

...
Основният ремонт на пътя Хасково-Димитровград бе инспектиран днес от областния
Коментари Харесай

Инспектираха ремонта на пътя Хасково-Димитровград

Основният ремонт на пътя Хасково-Димитровград бе инспектиран през днешния ден от регионалния шеф Станислав Дечев и шефа на Областното пътно ръководство инж. Радостин Ламбрев, заяви пресцентърът на държавната администрация. Отсечката е една от най-натоварените в региона и през сезона от април до септември по нея минават по 14 000 автомобила на денонощие.

След доста гледище за пръв път по продължение на цялото трасе ще бъде поставана обезапасителна мантинела сред платната. Това ще постави завършек на неразрешеното завиване и ще предотврати бъдещи тежки произшествия, е показал Дечев. По негови думи проблемите с неравни сектори и тресене след асфалтирането на левите две от четирите платна ще бъдат отстранени, както е бил убеден от строителите.

Директорът на ОПУ инж. Радостин Ламбрев е подсигурил, че до края на 2017 година 75 на 100 от сектора ще бъде приключен.

Според информацията на държавната администрация в област Хасково предстоят съществени поправки на още няколко значими пътни прави. Вече е почнала работата по пътя Долни Главанак - Маджарово, в ход са процедурите за поръчката за ремонт на пътя Чирпан - Димитровград - Стара Загора и Димитровград - автомагистрала "Тракия " до границата с област Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР