Основният ремонт на моста по ул.“Доброславско шосе“ над р. Уршак

...
Основният ремонт на моста по ул.“Доброславско шосе“ над р. Уршак
Коментари Харесай

Мостът на „Доброславско шосе“ е с нова конструкция и система за отводняване

Основният ремонт на моста по ул. “Доброславско шосе “ над р. Уршак към този момент завърши. Основната цел бе да се възвърне и санира структурата му, а това да докара до възстановяване на качеството и устойчивостта на настилката, в същото време да има надеждно отводняване, Stolica.bg

Направен е цялостен ремонт на настилката. Обособени са тротоари с настилка от асфалтобетон. Сменени са и бордюрите. Направено е отводняване благодарение на новоизградени дъждоприемни оттоци.

Носещата структура на моста е изцяло нова. Еластичните огради са сменени има и нов парапет. Всички уреди на инженерната инфраструктура са ремонтирани. На всяко кръстовище е обезпечена налична среда за хора с увреждания. Почистено е речното корито в региона на моста.

Основен ремонт е изработен на моста над р. Габровница, който се намира в индустриалната зона на село Доброславци и на моста над река Бубляк по бул. „ Димитър Тошков “ в село Локорско.

През годината са почистени повече от 6 км от речните корите, което разрешава добра проводимост и попречване на наводнения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР