Основният принцип, на който ще бъде подчинена моята кампания като

...
Основният принцип, на който ще бъде подчинена моята кампания като
Коментари Харесай

ВМРО издига Виктор Стойчев за кмет на Ловеч

Основният принцип, на който ще бъде подчинена моята акция като претендент на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Ловеч, е почтено, отговорно и намерено ръководство, учредено на партньорство с жителите на Ловеч.

Това съобщи на конференция Виктор Стойчев, при формалното му показване пред медиите от Вътрешна македонска революционна организация, оповестиха от партията.

Ключовите думи са неприкритост и жители и се надявам това да проличи, както в предизборната акция, по този начин и по-късно в моето ръководство, сподели Стойчев. Основните цели преди старта на акцията, които той съобщи, са, че ще се води от върховенството на закона и морала, прегледа на всички общински правилници и наредби, които работят сега и ще бъдат приспособени към изискванията, които жителите желаят да бъдат изпълнявани.

Виктор Стойчев съобщи и желанието си да сътвори една диалогична и съвременна общинска администрация - такава, която да основава бързи писти за бизнеса, а не да свива частната самодейност. Кандидатът за кмет от Вътрешна македонска революционна организация ще насочи вниманието и напъните си към основаване на един взаимен туристически артикул със прилежащите на Ловеч общини, по този начин градът ще стане част от туристическите дестинации, а не туристите да стигат до Велико Търново и да прескачат нашия град.

Насърчаването на взаимната работа сред двете здравни заведение в интерес жителите ще бъде също измежду главните цели за развиване на града, сподели Стойчев. Така или другояче съществуването им е реалност и е по-добре да си партнират, в сравнение с да водят война между тях.

Виктор Стойчев съобщи, че има създадена стратегия и тя би могла да бъде изпълнена и при едно положително посланичество в Общински съвет от листата за общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация.

Кандидатът за кмет чака положителна акция и ще работи тъкмо за това. Стойчев изрично съобщи, че от негова страна нападки няма да бъдат чути, тъй като почита всички състезатели в конкуренцията за кмет на Ловеч. Той добави, че има вяра в желанията на всеки един претендент да работи за положителното на жителите в общината.

Виктор Стойчев сподели още, че нито един от претендентите за кмет няма капацитета да завоюва изборите на първи тур и в случай че той бъде подсилен от жителите, няма терзания против кого ще се изправи на балотажа.

Той сподели още, че патриотичната устременост на Вътрешна македонска революционна организация му подхожда и счита концепциите, които има за развиването на града, за превъзмогването на проблемите му, ще могат да бъдат решени с поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация и съветниците, които ще влязат в Общински съвет - Ловеч.

Не укривам, че е допустимо да е имало публични упования за моето явяване като самостоятелен претендент, само че считам, че един кмет без общински съветници, които споделят неговата стратегия и правила, доста мъчно би могъл да реализира нещо, сподели Стойчев.

Смятам, че моят административен опит, към този момент над 15 години, в държавната администрация, образованията, които съм имал, ми дават една убеденост да кажа, че съм квалифициран за кмет, уточни кандидат-кметът.

Областният водач на Вътрешна македонска революционна организация Даниел Сираков изясни за какво партията е поканила Виктор Стойчев. Основната причина е експертизата на Стойчев. Като хора с опит ние търсихме тъкмо това, съобщи водачът на воеводите. Той добави, че в извършените сред тях диалози са сближили позициите си по родолюбие, национализъм и по значителните хрумвания на организацията, след което са разисквани и доста съответни въпроси.

Даниел Сираков изрази признателност към водача на ловешката конструкция на Вътрешна македонска революционна организация Детелина Сотирова и към Виктор Стойчев за сполучливите диалози и изрази увереността си в триумфа на акцията.

Сираков съобщи и че се надява в община Ловеч да бъде изработен народен пробив за Вътрешна македонска революционна организация както като продобиване на кметски мандат, по този начин и съществено наличие на съветници в Общински съвет - Ловеч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР