Основните сценарии се пишат от гражданското общество. Най-важният от тези

...
Основните сценарии се пишат от гражданското общество. Най-важният от тези
Коментари Харесай

Политолог: Основните сценарии се пишат от гражданското общество, а първият е оставката

Основните сюжети се пишат от гражданското общество. Най-важният от тези сюжети е оставка на държавното управление. Важно е да се направи крачка първа от дневния ред на обществото, а тя е оставка на ръководещите. Това разяснява пред БНР политологът Георги Киряков.
По думите му поисканите от премиера три оставки е на правилото „ вманиачен с картечница, стреля се на направления, а когато се стреля на направления, може да има жертви и измежду своите “.
„ Това е тежка обстановка за ръководещите и те не я управляват изцяло. При вота на съмнение огромна част от съдружните сътрудници смятат това държавно управление и този министър председател за токсични... Патриотите би трябвало да обяснят за какво толкоз години са позволили присъединяване на Движение за права и свободи във властта, въпреки и подмолно и на равнище персонални сделки сред премиера и Движение за права и свободи “.
В предаването „ Преди всички “ Киряков добави: „ Полезният ход на премиера е преди гласуването на вота на съмнение да подаде оставка, тъй като е допустимо да бъде неодобрен от своите съдружни сътрудници “.
Според политолога от настоящата обстановка може да се създаде поредност предварителни избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР