Основните булеварди в столицата са почистени. Градският транспорт се движи

...
Основните булеварди в столицата са почистени. Градският транспорт се движи
Коментари Харесай

150 снегорина чистят София

Основните булеварди в столицата са почистени. Градският превоз се движи по нормалните си направления. Почистват се спирките, както и методите към подлезите. Почистващите компании ще продължат работата си по главните квартални улици, както и по тротоарите към общински терени ”, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова на ексклузивен брифинг тази заран.

Над 150 снегорина работят на територията на Столична община. До момента са подадени 15 сигнала за паднали клони и дървета, по които работят 6 екипа. Гражданите могат да оповестяват за паднали дървета и клони на дежурните телефони на общината и столичния инспекторат или на тел. 112

Засега няма информация за прекратено електричество, сподели столичната кметица, представена от Нова тв.

Фандъкова прикани всички хора да излязат да почистят пред домовете си и офисите си. И напомни, че до момента в който трае снеговалежът, задачата на Столична община е да се обезпечат трасетата на градския превоз.

Пътната организация заяви, че придвижването по автомагистрала „ Тракия ” за тежкотоварни коли над 12 т. в посока Бургас е възобновено.

Отпада и ограничаването за тежкотоварни коли над 12 т. по пътя Велинград – Юндола – Аврамови колиби.

Няма затворени пътища и ограничавания по първокласната пътна мрежа. Зимни ограничавания има единствено в проходите. Пътищата са проходими в зимни условия.

32-ма души са потърпевши при произшествия през вчерашния ден, няма починали или тежко ранени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР