Основни участници в схемата за милиони, по която беше обвинен

...
Основни участници в схемата за милиони, по която беше обвинен
Коментари Харесай

Проговориха основни участници в схемата за милиони, по която е обвинен кметът на Созопол

Основни участници в схемата за милиони, по която беше упрекнат кметът на Созопол Панайот Рейзи, проговориха в ефира на Нова телевизия. Според прокуратурата парите са превеждани на обществено слаби хора посредством кухи компании.

" Шест компании източиха община Созопол с 10 милиона лв., Рейзи ще влезе в пандиза ". Това декларира по телефона Николай Николов - един от притежателите на компании, за които се допуска, че са взели участие във въпросното източване на община Созопол.

С него ни свързва счетоводителката на посочената за куха компания " Строй 2014 ". Крием лицето и самоличността й от съображения за сигурност.

" Сезирах всички типове институции – съд, разследване, прокуратура, че е осъществено огромно закононарушение, за което молим за рисково подпомагане от всички институции ", твърди счетоводителката. 

За схемата тя схваща, откакто инцидентно засича двойно счетоводство на компанията. Знаела, че тя няма активност, няма активи, няма даже банкова сметка. Преди година и половина обаче счетоводителката вижда, че компанията е наета от Община Созопол за ремонт на тръбопровод в село Индже Войвода.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР