Основен акцент на щанда на Ford на Автосалон София 2019 е

...
Основен акцент на щанда на Ford на
Автосалон София 2019 е
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: Ford представя ...

Основен акцент на щанда на Ford на Автосалон София 2019 е премиерата на новата спортна версия на хитовия за марката модел Focus- Focus ST.

На щанда на Ford са демонстрирани също така и спортната Fiesta ST, компактният SUV EcoSport във версия ST Line, новият Focus седан, класиката Mustang, новата хибридна трансформация на Mondeo комби, Kuga, както и седемкратният двигател на годината в своята категория- EcoBoost.

Оборудван с 2.3-литров EcoBoost бензинов двигател с 280 конски сили (+30 конски сили) и 420 Нм оптимален въртящ миг, и в комбинация със система за оптимално потегляне от място, новия Focus ST е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди, което съставлява подобрение от 0.8 секунди в съпоставяне с предшественика му.

Новият FORD FOCUS ST предлага на клиентите богато общоприетоо и допълнително оборудване, измежду детайлите на които ще могат да бъдат открити редица високотехнологични системи, в това число адаптивен круз надзор, адаптивни фарове, деен паркинг помощник, прожекционен head-up екран, инфо-комуникационната и мултимедийна система SYNC 3 и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР