Основен акцент на щанда на Dacia по време на тазгодишното участие

...
Основен акцент на щанда на Dacia по време на
тазгодишното участие
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Dacia със специална лимитирана серия

Основен акцент на щанда на Dacia по време на тазгодишното присъединяване на марката на салона в Женева е премиерата на новата лимитирана серия Ultimate (Techroad на някои пазари), налична за моделите Duster, Logan и цялото семейство версии Stepway.

Основната оригиналност при новата лимитирана серия на Dacia е специфичното цветово оформление на екстериора и интериора на автомобилите, допълнителните декоративни детайли по външността и вътрешността, нови 16- и 17-цолови (при Duster) алуминиеви джанти с червен акцент по централната капачка и други.

В оборудването на новата лимитирана серия са включени също по този начин и редица полезни технологии, включително камера за задно виждане, паркинг датчици, автоматична климатична апаратура, система за безключов достъп до интериора, City Plus Pack при Duster, Media Nav Evolution милтимедийна и инфо-комуникационна система със синхронизация на мобилен телефон посредством Apple CarPlay или Android Auto, и други.

От Dacia анонсират, че ще показват също така новите версии със 130 и 150 конски сили на 1.3 TCe модификацията на Duster

Глобалните продажби на Dacia през изминалата година доближиха равнище от 700 798 автомобила, което съставлява растеж от 7% спрямо 2017-а. 511 622 от тях са били реализирани на територията на Европа, което пък е с 10.3% повече в съпоставяне с предходната, и се се равнява на 2.9% пазарен дял.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР