Oснователят на “Величие” Ивелин Михайлов смята, че е възможно няколко

...
Oснователят на “Величие” Ивелин Михайлов смята, че е възможно няколко
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов: Не можем да гласуваме за престъпници

Oснователят на “Величие” Ивелин Михайлов счита, че е допустимо няколко депутати да се разделят с парламентарната група. Според него има евентуално разединение в партията.

Михайлов дефинира като изменничество поддръжката на " Величие " за кандидатурата, издигната от ГЕРБ-СДС, за ръководител на краткотрайната комисия за изработването на устав за работа на Народното събрание.

" Има евентуално разединение и то не можем да го кажем разединение - това е изменничество. Значи вчерашното гласоподаване е по някакъв метод изменничество против народа. Не може по този начин. Ние не можем да гласуваме дружно и за това желая наш народен представител всеки един да излезе и да каже за какво го е дал своя вот това нещо. Не можем да гласуваме за нарушители. Някой в случай че ми каже, че ще прави политика с хора, които ни заплашват и шантажират, каква политика можем да вършим с тях, в името на какво? На престъпността. Ние, в случай че нямаме чисто ръководство, всяко нещо в това ръководство е гнило ", акцентира Михайлов.

" Аз имам подозрения, че от нашите депутати има опция да отпаднат 4. Кои са – ще видите ", сподели още той.

Михайлов изясни, че сега вършат вътрешно следствие, за да видят по какъв начин се е случило това нещо.

“Те са се заблудили по някакъв метод. Ще кажа за какво са се заблудили. В началото на Народното събрание ние можехме да приказваме с всяка парламентарна партия, тъй като тръгваме от нула и построяваме взаимоотношения. Взаимоотношенията обаче се построяват на база доверие, етичност и уместност ", добави Ивелин Михайлов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР