Основателят на „Уикилийкс” Джулиан Асандж, който се намира на територията

...
Основателят на „Уикилийкс” Джулиан Асандж, който се намира на територията
Коментари Харесай

Джулиан Асандж получил плик с бял прах като снахата на Доналд Тръмп

Основателят на „ Уикилийкс” Джулиан Асандж, който се намира на територията на еквадорското посолство в Лондон, заяви в „ Туитър”, че предходната седмица е получил плик като този, който през вчерашния ден дойде в нюйоркския дом на Ванеса Тръмп – брачната половинка на най-големия наследник на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

"Жената на Доналд Тръмп-младши бе настанена в болница, откакто отвори плик с бял прахуляк. Странно е, че аз също получих сходен плик предишния вторник ", писа Асандж в „ Туитър”.

Той добави, че върху плика е имало американска пощенска марка.

Очаква се през днешния ден английски съд да реши да дали да почете или да отхвърли желае на 46-годишния Асандж да бъде прекъснато правосъдното произвеждане против него. Ако съдът се произнесе в негова изгода, това може да открие пътя той да напусне постройката на посолството на Еквадор в английската столица, където се намира от близо 6 години.

Ванеса Тръмп отвори плика в дома си през вчерашния ден сутринта. В него се оказа бял прахуляк с незнаен състав. Според предварителни разбори прахът се оказал безопасен, само че по-задълбочените разбори не престават, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР