Основателят на партия “Величие Ивелин Михайлов уличи депутати от своята

...
Основателят на партия “Величие Ивелин Михайлов уличи депутати от своята
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов твърди, че депутати на Величие имат договорка със старата власт

Основателят на партия “Величие ” Ивелин Михайлов уличи депутати от своята партия в " сделка " за поддръжка на кабинет с мандат на друга групировка. В изявление за БНР той сподели, че народни представители на " Величие " са подготвени да гласоподават държавно управление с третия мандат, в случай че той бъде връчен на " ИТН " (ИТН).

По думите му това ще стане, в случай че оферти проектокабинет е програмен, а не експертен.

" Има депутати, които ми споделиха, че биха дали своят вот за програмно държавно управление, в случай че бъде с трети мандат на Има Такъв Народ. Ако те решат да ги послушат, да трансформират - вместо експертно да го кръстят програмно, което ме навежда на мисълта, че по някакъв метод имат някаква сделка ", сподели Михайлов.

Идеологът на " Величие " твърди още, че е бил заплашван от депутати от своята групировка.

" Има в това число и закани против мен, че ще бъда погубен... Това, което ще стане в началото, е да ми бъде опустошен имиджът и след това да бъда погубен стопански или физически ", добави той.

Михайлов посова, че заканите против него са пристигнали след диалог с управлението на група, която не посочва. Той разгласи, че във вторник ще направи изказване, на което ще даде повече детайлности за отправяните закани, както и от кого идват те.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР