Основата на всяка здрава и пълноценна връзка е любовта и

...
Основата на всяка здрава и пълноценна връзка е любовта и
Коментари Харесай

Знаци, че партньорът ти те уважава като личност

Основата на всяка здрава и пълноценна връзка е любовта и уважението. Ако сте мислили, че са едно и също нещо, тогава силата на позитивността изяснява за какво не са и по какъв начин да разберете, че сътрудникът ви в действителност ви почита.

Колкото и необичайно да звучи, уважението е по-трудно за различаване от любовта. Вашият сътрудник може да покаже любовта си по милион способи, само че в случай че множеството от тях ви нараняват, тогава това е бомба със закъснител, тъй като връзката, построена върху една обич, е извънредно егоистична.

Човек, който демонстрира единствено любовта си, само че без почитание, не се интересува да прави колегата си благополучен. А този, на който сте скъпи, ви почита и се отнася към вас като към самостоятелна персона. Когато се съмнявате, ето 5 знака на почитание:

1. Партньорът не се пробва да е могъщ

Партньор, който ви почита, не се пробва да управлява с кого излизате или да ви държи сама на събития или събирания с другари. Той е убеден във връзката ви, няма да прекрачи поставените за вас граници и ви почита като персона. Винаги и когато и да е се преценява с вас и вашите стремежи.
Тези неща е по-добре да останат скрити от колегата ви
Да, супер, че можем да си споделяме всичко с нашите половинки и да им имаме доверие, само че тези неща са по-добре да останат в загадка от мъж...
Прочети повече
2. Слушани сте деликатно

Имали ли сте в миналото чувството, че до момента в който говорите с колегата си, разговаряте с каменна стена? Ако да, то това е знак за пренебрежение и отвращение да ви изслуша или чуе. Отдаденият сътрудник слуша деликатно и взе участие в диалога и не се пробва до края на фразата ви да вмъкне репликата си. Ако видите, че вашият фаворит в действителност се интересува от това за което говорите, това значи, че той ви почита.

3. Можете да разчитате на него

Ако сътрудникът ви ви кара да чакате, не дава отговор на известия или е разсеян към вашите претенции, това значи, че той не е доста заинтригуван във вашите връзки. Уважаващ  сътрудник знае вашите потребности и прави всичко допустимо да не ви разочарова, отговаряйки на позвънявания и текстови известия, тъй като му е прелестно да приказва с вас.

4. " Не " значи " НЕ "
Какъв е стилът на вашата връзка?
Има ли съвършен модел на взаимоотношения? Кой от петте съюза е най-близо до идеала? Всеки жанр има своите плюсове и минуси. Никой не година..
Прочети повече
Човек, който ви почита, знае какво не харесвате и ще направи всичко допустимо да го избегне. Например, в случай че имате гъдел, няма да ви гъделичкат, или в случай че не ви харесва нещо в секса, тогава той няма да упорства. Когато сътрудникът ви не оказва напън върху това, което не харесвате, това е знак на почитание към вас, вашето тяло и темперамент.

5. Адекватни разногласия

Дори и най-хармоничните връзки не са без кавги и това е безусловно обикновено - в края на краищата всички ние сме живи хора със лично мнение.

Започнете да почитате колегата си и скоро ще видите, че уважението се връща към вас и прави връзката ви здрава и щастлива.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР