Осмото издание на национелния пленер Нарисувани усещания“ стартира от днес

...
Осмото издание на национелния пленер Нарисувани усещания“ стартира от днес
Коментари Харесай

10 художници творят в пленера „Нарисувани усещания

Осмото издание на национелния пленер „ Нарисувани чувства “ започва от през днешния ден в Свиленград и ще продължи до 25 септември.

Пленерът е първото събитие от празничната стратегия, готова от общината във връзка идния на 5 октомври празник на града.

10 художници – седем гостуващи и трима локални, ще творят своите „ Нарисувани чувства " в продължение на 5 дни в Арт галерията (старата баня) или при забележителностите в града и региона, оповестяват уредниците.

Създадените по време на пленера картини ще бъдат подредени в галерия, чието разкриване е планувано за 11 ч. на 25 септември в Арт галерията.

В тазгодишното осмо издание на „ Нарисувани чувства “ в Свиленград вземат участие: Милчо Талев и Георги Скумов от Поморие, Габриела Петрова, Небойша Станков, Милена Станков и Теодора Шандарова-Наумова от София, както и Таньо Павлов от с. Гранит. Свиленграадските представители са Радомира Вълкова, Таня Арнаудова и Яниса Георгиева.

Пожелаваме триумф на художниците и приятни мигове в нашия град, като благодарим на гостите, които одобриха поканата ни, разясняват от свиленградската администрация.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР