Осмислянето и радостта от коледните празници е вълнувало и вълнува

...
Осмислянето и радостта от коледните празници е вълнувало и вълнува
Коментари Харесай

Коледните филми с PIXELS, които няма как да пропуснете - slava.bg

Осмислянето и насладата от коледните празници е вълнувало и вълнува хората потомство след потомство и тъкмо пътят на тези безредици и признакът в тях е магията на празника Коледа. Независимо от поеманите направления, пътеки и решения, всички християни, празнувайки този празник, гледат в посока на сърцата и душата, стигат до единодушие в блян за добрина и прояснение. Всички! Заедно! Независимо от географските ширини и благополучието си. Най-вълнуващото на тези тържества е да посрещнем празника с близки хора, в добра компания, с хубава храна, съпроводена с вино и обичани кино сюжети, които ще ни накарат да повярваме още веднъж в любовта и вълшебството на този обичан празник.
Ние ви предлагаме да си подарите незабравими вечери с най-прекрасните и забавни коледни филми, които би трябвало да гледате наложително този празничен сезон и то в компанията на неповторимата селекция от виновност PIXELS.
"Чудото на 34-та улица " е съвършеният избор за Коледа. Той е трогателен и е сериозна интерпретация на безконечния въпрос: „ Съществува ли в действителност дядо Коледа? “ Бонусът е, че можеш да избереш от многото версии на кино лентата. Ние предлагаме оригинала от 1947 или модерната версия от 1994.
"Наистина обич " е второто ни предложение. Коледа е празник на любовта –любовта към колегата, към фамилията, към приятелите и към твоите деца. Ако вярваш в това, твоят избор за тази Коледа, несъмнено е "Наистина обич ". А и очарователният по момчешки Хю Грант е доста свежо попълнение за подобен филм, нали? Филмът ще е още по-приятен с чаша от пенливото вино PIXELS.
Продължаваме с "Гринч ". За тези, които не знаят, Гринч е извънредно зеленокожо създание, което ненавижда Коледа и желае да я отнеме от хората, които я обичат. Филмът от 2000 година с Джим Кери в основната роля е приятна комедия, която по занимателен метод подлага на критика оплакващите се от празника, които не харесват снега, украсите, подаръците, хубавото въодушевление и всички други прелестни неща, който идват с празничния сезон. Прекрасен мотив да отворите бутилка алено вино от серията PIXELS на винарска маза New Bloom Winery.
И тази Коледа няма по какъв начин да минем без лентата "Полярен експрес ". Детският създател Крис Ван Алсбург жъне огромен триумф с романа си „ Полярен експрес “ и по него прави филм. В него Били се пробва да повярва в Дядо Коледа, празничните чудеса и елфите на инат на своите родители, които го убеждават, че това е измислица. Знаете ли, че в този филм Том Ханкс се появява в 6 разнообразни функции? Можете ли да познаете кои?.
Бялото вино на PIXELS е определяно от винените специалисти за един от най-хубавите Совиньон блани от България. Предлагаме да налеете в чашите от него и да се насладите на два нови коледни кино лентата от 2020 година, без които няма по какъв начин да мине селекцията на SLAVA.BG. Първият е "The Princess Switch 2 ". В първата част от 2018 Ванеса Хъджинс играе двойна роля – на работещата в пекарна в Чикаго млада жена и на принцеса от измислената европейска страна Белгравия. Те са двойници и се разменят, с цел да трансформират животите си. Във втората част на кино лентата, който е в стрийминг платформата Netflix, Стейси и Маргарет още веднъж се връщат в нормалното си всекидневие, само че има нов проблем – двете би трябвало да се оправят с нова, трета версия на Ванеса Хъджинс. "Jingle Jangle: A Christmas Journey " е коледен мюзикъл основан за цялото семейство. В него могат да се чуят песните на Джон Леджънд, Ъшър, Филип Лорънс и Киана Леде.
Сюжетът води феновете в живота на Джероникус Джангъл (Форест Уитакър), който създава коледни играчки, както и на неговата внучка. Те живеят в фиктивен свят, в който основават магическо откритие, а то има силата да ги промени вечно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР