Осминафиналните битки в Шампионската лига се подновяват с нови два

...
Осминафиналните битки в Шампионската лига се подновяват с нови два
Коментари Харесай

Коварният "Аталанта" се хвърля с всички сили срещу "Реал" Мадрид

Осминафиналните борби в Шампионската лига се възобновяват с нови два забавни конфликта. " Реал " Мадрид победи с 1:0 " Аталанта " в първия дуел преди три седмици, само че отборът от Бергамо е много подъл противник и надали ще се съобщи елементарно.

Испанският гранд към момента търси неизменност, само че постоянно е любимец за спечелването на трофея. " Черно-сините " натъртват на атрактивния и атакуващ футбол, а в този момент нямат какво да губят и ще играят без напрежение.

Кралския клуб има 11 победи в последните си 12 конфликта с тимове от Апенините. " Аталанта " завоюва последните си 5 гостувания в Шампионската лига.
Снимка: Reuters
Треньорът на " Реал " Зинедин Зидан през днешния ден няма да може да разчита на контузените Алваро Одриосола, Дани Карвахал, Марсело, Мариано Диас и на санкции Каземиро. В последния миг и Еден Азар отпадна от групата.

Наставникът на " черно-сините " Джан Пиеро Гасперини ще бъде без санкции Ремо Фройлер, който получи червен картон в първия дуел. Освен него отсъстват и контузените Ханс Хатебур и Бошко Сутало.

В другия реванш довечера се изправят " Манчестър Сити " и " Борусия " Мьонхенгладбах. Заради ограниченията против COVID-19 и втората среща, както първата, ще се играе на " Пушкаш Арена " в Будапеща.
Снимка: Reuters
" Гражданите " завоюваха с 2:0 първия мач и единствено чакат да довършат започнатото. След оповестяването на новината, че треньорът на " жребчетата " Марко Розе от лятото ще поеме " Борусия " Дортмунд, " Гладбах " демонстрира спад в играта си, а в Германия няма победа в последните си осем мача.

Англичаните нямат особени проблеми със състава си. Рахим Стърлинг, Кевин Де Бройне, Рияд Марез и Илкай Гюндоган получиха отмора през уикенда, само че се чака да се завърнат в състава през днешния ден.

В игра за гостите съвсем несъмнено няма да забележим Рами Бенсебайни и Кристоф Крамер, които са с контузии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР