Осма серия от поредицата кратки филми - Тънкостите в модерния занаят

...
Осма серия от поредицата кратки филми -
Тънкостите в модерния занаят
Коментари Харесай

Работилница за шоколад Гайо в поредицата Тънкостите в модерния занаят на Volkswagen Crafter

Осма серия от поредицата къси филми - „ Тънкостите в модерния поминък ” на Volkswagen Crafter показва производителите на шоколади Гайо. Историята на Мария и Венсан стартира с едно пътешестване до Венецуела, където за първи път посещават малка, фамилна, какаова ферма. Няколко години по-късно вземат решение да заживеят в родния град на Мария - Пловдив и да трансфорат пристрастеността си към шоколада в занаят. Следват остаряла европейска традиция за произвеждане, използват какао незамърсен и имат вяра, че продуктите им зареждат с сила.

„ За нас, както и за всеки сполучлив бизнес, да отговорим на високите упования на нашите клиенти е от първостепенно значение. Именно по този начин бе основан и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с разнообразни потребителски групи. Това го трансформира в един наистина практичен, пестелив и иновативен автомобил, на който може да се разчита ”, каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen Лекотоварни коли в Порше България. И добави, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Серията къси филми - „ Тънкостите в модерния поминък ” на Volkswagen Crafter обединява историите на български бизнесмени, постигнали триумф в и отвън рамките на страната ни, като споделя за предизвикателствата, с които се срещат и трудностите, които преодоляват. В поредицата могат да бъдат видени още: производителите на колела ДРАГ, производителите на сглобяеми къщи SWEET HOME, производителите на ски и сноуборд дъски CLOUDNINE, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими ХЕМУС, млекарници Добрев и други Филмите се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в обществените мрежи.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР