Оскарите се връчват най-добрите през изминалата година в света на

...
Оскарите се връчват най-добрите през изминалата година в света на
Коментари Харесай

Ето кой филм обра най-много награди Златна малинка

Оскарите се връчват най-хубавите през миналата година в света на киното и напълно разумно е да има награди за най-зле представилите се филми и артисти.
 Оскари 2024 - ето кои са огромните спечелили
Големите спечелили на Оскари 2024

Церемонията се състоя, а ето и кой се прибра вкъщи със статуетка

Точно това е задачата на Златна малинка 2024 - от извади на напред във времето тези филми и актьорски превъплъщения, които съгласно тях са били най-зле.

Оказва се, че през миналата година най-лошият филм е бил  Winnie The Pooh: Blood and Honey . Хорърът завоюва във всички пет категории, в които получи номинации, измежду които са за най-лош филм, най-лош режисьор и най-лош сюжет.

" Непобедимите 4 " също не си потегли с празни ръце от Златна малинка 2024. Филмът бе номиниран в цели седем категории, само че за благополучие на продуцентите и актьорите, които са забъркани в него, си потегли единствено с две награди. За най-лоша актриса в поддържаща роля (Меган Фокс) и най-лош артист в поддържаща роля (), написа The Hollywood Reporter.
 Джон Сина на Оскари 2024 - в действителност ли артистът излезе на сцената чисто гол
Беше ли в действителност Джон Сина гол на Оскарите

Ето какво видяхме

Меган Фокс бе отличена с още една Златна малинка, само че за различен филм - Johnny and Clyde, което не се случва изключително постоянно. Колкото до Сталоун - досега той е получил цели 38 номинации, а тази премия за него е под номер 12. За най-лош артист бе определен Джон Войт за ролята си в Mercy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР