Осигурени са спасители за плажовете, които бизнеса не пожела, но

...
Осигурени са спасители за плажовете, които бизнеса не пожела, но
Коментари Харесай

И на неконцесионираните плажове в бургаско ще има спасители

Осигурени са спасители за плажовете, които бизнеса не пожела, само че хората избират, оповестяват от регионалната администрация в Бургас.

До края на месец септември на плажовете " Иракли ", " Поморие- север ", " Сарафово юг 1 ", " Алепу " и " Корал " ще има отчасти обезпечена водноспасителната активност. Поставени ще бъдат два избавителни поста за " Корал " и по един за останалите плажни линии.

Три компании са поели ангажимент да оборудват избавителни постове и да назначат спасители. Общата цена за петте плажа за два месеца възлиза в размер на близо 70 000 лева

За първи път от бургаската институция съумяват да реализират защита на всички плажове, които са оповестили в публичната поръчка за водноспасителна активност.

Договорите за реализиране на водноспасяване към този момент са подписани, а по отношение на правилното им осъществяване до дни от Областна администрация ще извършат инспекции на място.

Като казус се дефинира и присъединяване на природозащитна организация в процедурата. " Да запазим Корал " ще бъде сдружението, което ще обезпечи избавителната активност на едноименната плажна линия.

Спасителите на петте най-посещавани плажове, които нямат собственик са към този момент по местата си.

Това е единствено част от нужните ограничения за предварителна защита от произшествия в морето, посетителите на плажовете би трябвало да бъдат виновни към живота, акцентират от регионалната администрация на Черноморския град. " Лятната еуфория ще бъде прелестен зимен спомен единствено в случай че опазим здравето и живота си. " - кометира регионалният шеф Вълчо Чолаков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР