Още вчера принц Хари е пристигнал в Лондон за коронацията

...
Още вчера принц Хари е пристигнал в Лондон за коронацията
Коментари Харесай

Прокуденият син: принц Хари пристигна сам на коронацията на баща си

Още през вчерашния ден принц Хари е дошъл в Лондон за коронацията на татко си Чарлз. Той е летял с елементарен полет на американските авиолинии и е прекарал нощта във Фрогмор Котидж. Никой не бе съумял да снима идването на принца, само че през днешния ден той най-накрая се появи пред Уестминстърско абатство за огромното събитие.

Хари пристигна самичък, към него нямаше никой от фамилията му, а гледката беше някак тъжна и самотна. 

Вижте фотоси ТУК:
 Принц Хари дойде самичък на коронацията на татко си  Принц Хари дойде самичък на коронацията на татко си  Принц Хари дойде самичък на коронацията на татко си  Принц Хари дойде самичък на коронацията на татко си
По-рано през днешния ден се спекулираше за какво въобще Хари е там, откакто не е поканен на фамилния обяд след коронацията, както и няма да взе участие в процесията или да бъде на балкона дружно с останалите членове на кралското семейство. Знае се, че Хари няма да остане дълго във Англия. Днес синът му Арчи става на 4 години и принцът ще бърза да се завърне в Америка незабавно след коронацията, с цел да бъде със сина си и да отпразнуват рождения му ден.

Преди малко стана ясно, че Хари е поканен на фамилния обяд след коронацията, само че не е ясно дали ще участва точно поради рождения ден на Арчи и обстоятелството, че бърза да се прибере при него.

Мнозина смятат, че тази покана е тип помирение сред Чарлз и Хари след излизането на записките му, в които имаше скандални разкрития за кралското семейство.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР