Още в началото на годината Huawei прави силна заявка с

...
Още в началото на годината Huawei прави силна заявка с
Коментари Харесай

Сгъваем дисплей, креативен дизайн, снимки със 100х приближаване ще радват почитателите на смартфоните на Huawei

Още при започване на годината Huawei прави мощна поръчка с новите смарт телефони Huawei P50 Pro и P50 Pocket. Флагманите от новата P50 серия впечатляват с изобретателни дизайни и оферират на потребителите отлични функционалности и мощ, повече благоприятни условия за смарт телефон снимка и изразходване на наличие. Веднага след световното им показване стартираха и предварителни поръчки в онлайн магазина на A1.bg. Най-нетърпеливите фенове на китайския софтуерен колос могат още в този момент да попълнят своята предварителна поръчка. Тази опция е разполагаем до 6 февруари, а  любителите на технологиите, които поръчат в този интервал, ще получат новия си смарт телефон в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4.


Оригинален дизайн

Силно усещане при двата модела вършат елегантните и изобретателни дизайни -  формата при отворите за камерите и екраните с OLED технология. Друга отличителна характерност на новите флагмани е 120Hz периодичност на освежаване на картината. И двата модела оферират забележителна продуктивност, с мощни осемядрени 4G процесори от Qualcomm® – Snapdragon 888™, построени по 5-нанометрова архитектура. Смартфоните са с HarmonyOS 2.0, което значи, че са без Гугъл Play Services. Почитателите на Huawei обаче знаят, че голям брой различни приложения от формалната платформа на Huawei – AppGallery, която е авансово конфигурирана на устройствата.

Четири камери и даже фотоси със 100х доближаване

Моделът Huawei P50 Pro идва с четири камери на гърба, композиция от 50 + 40 + 13 + 64-мегапикселови обективи. Камерите оферират голям брой функционалности за любителска снимка, а зад тях стои технологията True-Chroma Shot, която спомага за това изображенията да са пресъздадени с изцяло действителни цветове. Перископната камера на смарт телефона пък разрешава да се създадат фотоси със 100х доближаване. Освен че предният панел е OLED, екранът включва и технология True-Chroma, която спомага за отлична визуализация на изображенията.



Сгъваем екран

Не по-малко впечатляващ е Huawei P50 Pocket, който е с новаторски сгъваем екран. Моделът е с тройна композиция от прецизни камери – 40 + 13 + 32-мегапикселови обективи. Акцентът в P50 Pocket обаче е опцията смарт телефона да бъде прегънат сходно на портфейл. Huawei са създали специфична панта, която разрешава прегъване на екрана с изключителна лекост, която не за сметка на стабилността. Основният OLED екран доближава до цели 6,9 инча (с 0,3 инча повече по отношение на P50 Pro) и също е със 120Hz периодичност на освежаване на картината. В допълнение P50 Pocket има и втори, по-малък екран с OLED технология, ситуиран на гърба. Този дребен екран служи за бърз обзор на вести и наличие до момента в който смарт телефона е затворен.

Сгъваемите екрани – все по-масова международна наклонност

Все повече огромни компании загатват своите бъдещи упоритости да създават смарт телефони със сгъваеми екрани. На пазара към този момент има няколко модела, в това число и от Huawei, само че P50 Pocket е първият модел от компанията, който прави дебют отвън рамките на Китай. Благодарение на акцията за предварителни поръчки на A1.bg най-нетърпеливите фенове на марката и на софтуерните новости могат да заявят своя сгъваем смарт телефон до 6 февруари, в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4.

Макар технологията да е към момента относително нова, P50 Pocket прави усещане със своя стилен размер след прегъване, огромен екран, издръжлива батерия и софтуерни характерности от висок клас. С тази мощна поръчка от компанията, сигурно може да се чакат и други, още по-усъвършенствани сгъваеми модели от Huawei.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР