Още тогава застрашеният от арест Желязков е започнал да подготвя

...
Още тогава застрашеният от арест Желязков е започнал да подготвя
Коментари Харесай

Вече Е Късно! Митьо Очите Се Е Спасил На Косъм От Арест! Ето Къде Се Укрива Босът!

Още тогава застрашеният от арест Желязков е почнал да приготвя изгубването си от страната.

Твърди се, че ден преди маскирани антимафиоти да блокират курортните градове, Очите е напуснал страната през ГКПП-Малко Търново с неколцина от най-верните си приятели. Групата е пътувала към Истанбул, откъдето Очите е изхвърчал за Дубай.

Престоят към Босфора е бил обвързван и с къса лекарска консултация на Очите със експерти в една от частните клиники край Босфора, споделят осведомени. По думите им наркобосът направил това посещаване в болничното заведение, с цел да е сигурен, че петчасовият полет до Дубай няма да му навреди.

През последните две години Очите претърпя няколко интервенции и оцеля по знамение, откакто бе надупчен с патрони в курорта Слънчев бряг. Престрелката стана при конфликт сред мутрите на Очите и тези на кръвния му зложелател Божидар Кузманов - Божо Кравата. Обвинение по този случай получи единствено бандата на Кравата, която сега е подсъдима за проведена незаконна група. Очите и приятелите му са очевидци по делото, въпреки осведомени със случая да настояват, че още при започване на следствието е имало задоволително доказателства и те да бъдат подведени под отговорност.

Шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев разгласи през вчерашния ден, че при огромната проведена незаконна група е работила по Южното Черноморие. При обиските на десетки адреси са открити оръжия. Според информация на бургаския уебсайт " Флагман " бандата на Очите се е занимавала с Данък добавена стойност измами при покупка на първокласни коли.

В ареста са прибрани 19 души от обкръжението на Желязков, който прозорливо се изплъзва ден преди полицейската акция.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР