Още щом стана ясно, че принц Хари има сериозни намерения

...
Още щом стана ясно, че принц Хари има сериозни намерения
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II се издаде мрази ли Меган Маркъл

Още щом стана ясно, че принц Хари има съществени планове към обичаната си Меган Маркъл, се появиха всевъзможни изказвания, че кралица Елизабет Втора в никакъв случай не би разрешила американската актриса да стане част от кралския двор, написа БЛИЦ. Но, както на всички е известно, до женитба въпреки всичко се стигна.

По време на церемонията погледът на кралицата към Меган бе тълкуван с редица задни мисли. И в множеството от нас остана усещането, че Елизабет Втора по никакъв начин не харесва Маркъл и в никакъв случай няма да я одобри по този начин, както на нея ѝ се желае.

Едно са догатките, друго е истината.

Сега Daily Mail обръща внимание на един видимо малък подробност от интериора на Бъкингамския замък, който обаче има значимо значение точно по въпроса харесва ли кралицата Меган или не.

Като създадем съпоставяне сред фотоси от залата за публични срещи във времето преди 19 май - денят на сватбата на Хари и Меган, и тези след, виждаме една смяна.

До единия стол, на който постоянно сяда кралицата, върху дървена маса, към този момент стои фотография на младоженците.

Кадърът е от фотосесията по случай годежа и, явно, е сложена на мястото си след сватбата. А допреди това на нейно място стоеше фамилен портрет на дъщерята на Елизабет Втора принцеса Ан и нейния брачен партньор във военни униформи. Ето по какъв начин Маркъл откри своето място измежду любимците на кралицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР