Още с пристигането на летището в Каунас треньорът на Олимпиакос

...
Още с пристигането на летището в Каунас треньорът на Олимпиакос
Коментари Харесай

Йоргос Барцокас пред Sportal.bg: Подкрепата на феновете ни е много важна

Още с идването на летището в Каунас треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас не отхвърли да отговори на журналистическите въпроси. Ето какво сподели той микрофона на Sportal.bg .

" Разполагахме единствено с няколко дни отмора след последния ни мач от плейофите, тъй че нямахме доста време за подготовка. Най-важното е, че сме здрави и получихме три-четири дни да се подготвим за Монако. Мисля, че отборната игра е най-силното ни оръжие. При нас нямат значение самостоятелните статистики, а отборната игра. През целия сезон се опитвахме да играем по този начин и в последна сметка завършихме първи в постоянния сезон. Сега би трябвало да продължим по същия метод.

През предходната година ни подкрепяха 2000 индивида на Финалната четворка в Белград. Подкрепата от почитателите ни е доста значима, тъй като Олимпиакос има сериозна поддръжка освен в Гърция, само че и в цяла Европа. Където и да играем, нашите последователи ще са зад нас. Не желая да им споделям нищо особено. Ще играем на върха на опциите си. Знаем какъв брой ще е мъчно, само че ще се дадем всичко от себе си. 

Винаги е доста мъчно да предвидиш мач като Ел Класико. Изходът от срещата доста ще зависи от моментното положение на обособените играчи на двата тима. Говорим за два извънредно мощни тима. Реал има някои проблеми в кадрови проект, които могат да на тежат. Ябуселе е значим състезател, Дек също. На това високо равнище обаче те би трябвало да покажат, че могат да се оправят с проблемите. Най-важните неща в един мач са по какъв начин го контролираш и по какъв начин се усещат играчите ти на терена ", съобщи Барцокас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР