Още с първата си поява в шоуто на Би Ти

...
Още с първата си поява в шоуто на Би Ти
Коментари Харесай

Каква е по произход Айлин от „Ергенът”?

Още с първата си поява в шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ” шампионката по карате Айлин Бобева стана една от най-харесваните участнички в него тази година. Месец след старта на риалитито тя към този момент се радва на 50 000 почитатели в Инстаграм, десетки задължения като модел и солидни приходи от реклама. Един въпрос обаче занимава почитателите на предаването – крие ли хубавицата ромски корени и каква е в действителност тя по генезис?
Айлин на пръв взор няма нищо общо в метода, по който наподобяват типичните роми. Момичето е със светла кожа и сини очи, а детска фотография, която неотдавна показа в обществените мрежи, демонстрира, че естественият цвят на косата й е ярко кестеняв. Баща й обаче е много мургав, излиза наяве от остарели записи на шоуто „ Гласът на България ”, които Би Ти Ви напомни преди дни. Телевизията изрови и популяризира клип с присъединяване на Ресми Бобев в кастингите на мрачно в „ Гласът ” през 2014 година Той излиза на сцената на шоуто с осъществяване на парче на паметната рок тайфа AC/DC, споделяйки, че е вманиачен почитател на рока. Никой от треньорите не го взима в тима си, макар че осъществяването му не по никакъв начин неприятно, само че пък го поздравяват за положителния усет. Преди да пуснат осъществяването му, от шоуто показват Ресми с видеовизитка, в която той изяснява, че е преподавател по физическо в град Пирдоп, а след работа води тренировки по карате. При него упражняват синът му, който по това време е на 21 години, и щерка му Айлин, която през 2014-а е 15-годишна тийнейджърка. Ресми споделя, че като дребен е бил на всеки концерт на рокаджиите от „ Сигнал ”, които годишно имали изяви в село Розино. Това навежда на мисълта, че е израснал точно в това село, което се намира покрай Пирдоп и е известно с крупното си турско и ромско население. Ресми е много мургав, само че Айлин наподобява на майка си, която е с доста светла кожа и очи.

Красавицата от „ Ергенът ” не крие, че един от най-често задаваните въпроси към нея след старта на шоуто е за произхода й. Тя не споделя нищо за ромски корени. „ Баща ми е българин от турски генезис, а майка ми е чиста българка. Доста въпроси получавам на тази тематика. „ От какъв генезис съм? ” Родена съм в България. Българка съм! Името ми е турско, само че в действителност го има на доста места по света. В Америка да вземем за пример се изписва Eileen ”, дава отговор в обществените мрежи красивата каратистка.

Тя отхвърля да разяснява и религията, която изповядва. На въпрос дали е християнка, или мюсюлманка, дава отговор, че не е религиозна, като от думите й проличава, че под „ религиозна ” най-вероятно има поради жена, за която религията има значение. Ето целият й отговор: „ Не съм религиозна Смятам, че има мощ над нас. И считам, че „ името ” й е едно и също за всички хора. ”

Шоуто „ Ергенът ”, което гледаме в този момент, е снимано в Турция предходната година и доста фенове се чудят дали Айлин към момента е в положителни връзки с манекенката Валерия Георгиева, с която се сближи по време на фотосите. Доста участнички във формата изрекоха съмнения, че другарството на девойките е лицемерно. От изявления на Бобева обаче излиза наяве, че не е тъкмо по този начин. До ден сегашен тя поддържа благотворителните начинания на колежката си в интерес на бездомните кучета. Айлин разгласява в обществените мрежи информация, обвързвана с активността на Валерия, като по този метод й оказва помощ да разпространява своята идея. Тя поддържа връзка и с основния воин във формата тази година – пианистът Евгени Генчев. В обществените мрежи е разгласила фотоси с него, правени месеци след финала на фотосите за шоуто. Явно раздялата им в Турция, когато и да се е случила, не е била последната им среща, както стана с множеството девойки от първия сезон на „ Ергенът ”, които след финала на фотосите гледаха Виктор Стоянов единствено по малкия екран.

Айлин и Евгени са театралничили един до различен в публично облекло. Зад тях на фотосите се виждат тапицирани в алено кадифе столове като в концертна зала. Вариантите са два – или Айлин е била на концерт на Евгени, или двамата дружно са посетили някакво културно събитие. Моделката не внася изясненост по тематиката. Единственият коментар, който е направила към фотосите, е: „ Хей, господин Ерген ”. Тя твърди, че бързо си е паднала на пианиста. „ На мен ми би трябвало време, с цел да харесам някого същински. Но с Евгени това не беше мъчно. Той е толкоз обаятелен, че коленцата омекват незабавно ”, твърди каратистката. А на въпрос каква оценка би си сложило от 1 до 10, е безапелационна: „ 10/10, несъмнено! Винаги би трябвало да се харесваме и обичаме такива, каквито сме! Ако се приемеш и се обикнеш, няма кой да те бутне! ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР