Още през месец април предвидихме задаващата се криза с доставките

...
Още през месец април предвидихме задаващата се криза с доставките
Коментари Харесай

БСП поиска задължителни преговори с „Газпром“

Още през месец април предвидихме задаващата се рецесия с доставките на газ и последствията от нея. Тогава декларирахме ясна позиция, която поредно поддържаме и през днешния ден: би трябвало да се възстановят договарянията с “Газпром ”. Това се споделя в публична позиция на Българска социалистическа партия, изпратена до медиите.

„ Дадохме ясна и безапелационна позиция, че се задава рецесия с газа още през април. Позицията ни бе ясна и поредна – би трябвало да се стигне до договаряния с „ Газпром “, да се стигне до доставки на газ от компании, които дават най-сигурни доставки на най-достъпни цени.

Тъй като има  28 хиляди компании в България, които употребяват газ  – това са 250 хиляди работни места, обвързвано с това произвеждане, също така топлофикациите на милиони български жители.

Сега може да се стигне до доставки, може да не е от „ Газпром “, само че те не могат да бъдат изключени от търговски договаряния, които би трябвало да проведем.

Това заяви  Борислав Гуцанов  от Българска социалистическа партия във връзка с проблема с „ Газпром “, предава Dariknews.bg.

 

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР