Още преди Матиас Фаетон да пристигне в ЦСКА очакванията към

...
Още преди Матиас Фаетон да пристигне в ЦСКА очакванията към
Коментари Харесай

Фаетон: Само титлата е важна, ЦСКА винаги играе за победа

Още преди Матиас Фаетон да дойде в ЦСКА упованията към него бяха огромни. Нападателят трябваше незабавно да се трансформира в основен футболист, без да получи интервал на акомодация.

В последната среща на „ армейците “ против Пирин (2:1), той означи гол и даде асистенция Линдсет, с което бе подпечатан обрата.

„ В последния мач влязох от пейката. Боря се за титулярно място и играя, с цел да оказа помощ на тима. Важно е да търча, да отбелязвам и асистирам. Много се веселя за положителното си показване, само че съм благополучен за отбора, тъй като беше значима победа. Трябва да продължим по този начин “, уточни той пред клубната телевизия на ЦСКА.

„ На всяка подготовка работя доста, с цел да играя най-хубавия футбол. Трябва да продължа работата. Не единствено на терена, само че и във фитнеса. Моите качества са да се надигравам „ един на един “. Обичам да дриблирам. Ще не преставам да работя върху тях, само че съм доста убеден за бъдещето. Не се опасявам и знам, че ще отбелязвам и асистирам. “

„ Схемата е нова. Играем 4-4-2 в ромб. Харесва ми да играя. Ако треньорът ми каже да съм нападател, ще бъда. Ако желае полузащитник - ще съм полузащитник. Готов съм да играя. Треньорът е добър. Тактик е. Все отново името му е Маестро. Всичко е добре. Ново е за мен, само че ми харесва. Харесва ми тактиката. Това е доста добър футбол – пресиращ. “

„ Устройва ни единствено победа. Важно е за клуба, тъй като ЦСКА е бил първенец. Титлата е доста значима. Съотборниците ми са страхотни. Много положителни футболисти са. Много съм убеден за бъдещето. Важно е да печелим, убеден съм за петък. Това е огромен клуб – най-хубавият в България. Феновете са невероятни, доста са положителни! Клубът е доста добре проведен “, добавя Фаетон пред клубната медия.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР