Още преди да се ожени, за Фики хойкането и безразборния

...
Още преди да се ожени, за Фики хойкането и безразборния
Коментари Харесай

Бащичко! Фики призна системните си изневери!

Още преди да се ожени, за Фики хойкането и безразборния секс бяха метод на живот и всекидневие. От всички краища на страната се носят митове за секс подвизите на наследника на клана Стораро.

Заблудени са тези, които си мислеха, че откакто постави автограф в брачното плейбоят е трансформирал живота си. Още като разгласи преди две години, че ще се дами за Гюлджан, слуховете, че й кръшка не стопират.

Макар и непрекъснато да изяснява какъв брой обича брачната половинка си, която предходната година го подари със наследник, в музикалните среди са изцяло наясно с изневерите на Стораро – младши.

Доскоро Фики избягваше да разяснява приказките, че търси обич отвън брачното ложе и се опитваше да си построи облик на образцов брачен партньор. Най-накрая обаче чалгаджията си призна, че вярността му е мираж.

„ Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало “, признава Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка.

По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че в действителност изневярата надалеч не е нещо ужасно и не е от значително значение за връзките в фамилията.

„ Важното е да си до обичаната, да я подкрепяш, тъй като всяка жена има потребност от внимание, грижи и доста обич “, споделя вижданията си за фамилните полезности плейбоят на лекия род, писа „ Галерия “, представена от ХотАрена.

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би дал прошка невярност и е последовател на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, само че дамата няма право да кривне настрана.

С изявлението си Ромео на чалгата сподели „ ДА “ на изказванията, че върти държанка и систелно изневеря и на двете със инцидентни дами.

Гузен Фикрет обаче се пробва да компенсира слабите си ангели с внимание, дарове и благо отношение към половинката си.

Баща му Тони Стораро може да бъде наименуван Разпутин на чалгата и макар че с жена му са от десетилетия дружно, е обществена загадка, че той не си ляга единствено с нея.

И дребният наследник на семейството – Емрах, го раздава сваляч. Тийнейджърът се заигравше с дъщерята на Лияна, само че тя не продължи дълго.

Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк артист, върви решително по стъпките на родата си и стартира да се забърква в кавги с дами.

Както LifeOnline.bg към този момент писа Емрах и Денис са си оповестили състезание, кой ща смъкна повече мацки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР