Още помним негативните оценки и коментари от страна на критиката

...
Още помним негативните оценки и коментари от страна на критиката
Коментари Харесай

Ще видим ли Том Харди във Венъм 2

Още помним отрицателните оценки и мнения от страна на рецензията към " Венъм " . Събраните над 855 милиона $ от бокс офиса обаче бяха задоволително красноречиви, че филмът се е харесал на хората.

Как " Венъм " завладя Китай

Критиците мълчат, до момента в който Венъм ликува

Въпреки че в действителност имаше някои неща, които можеха да се получат по-добре. Надяваме се обаче, че вторият филм няма да допусне грешките на първия, а даже ще го надмине. Говорейки за " Венъм 2 ", няма по какъв начин да не споменем и една добра вест към кино лентата.

Тя е, че Том Харди сигурно още веднъж ще влезе в ролята на Еди Брок. Това се предполагаше още преди " Венъм " да тръгне по кината, тъй като излезе информация, че артистът е подписал контракт за три кино лентата. Но тъй като нищо не беше несъмнено, нямаше по какъв начин да се зарадваме.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Venom (@venommovie) на Дек 27, 2018 в 8:35 PST

Е, в този момент към този момент можем. Новината беше доказана от продуцента на кино лентата Ейми Паскал. Пред Fandango тя даже съобщи, че Sony имат огромни проекти за Том Холанд и Спайдърмен. Разбира се, не разкри нищо повече, само че това ни обнадеждава, че може да забележим Питър Паркър във " Венъм 2 ".

Остана ли " Венъм 2 " без режисьор

И каква е повода

Очаква се филмът да тръгне по кината в края на 2020 година, което значи, че фотосите най-вероятно ще стартират до края на тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР